WE ARE THE ENERGY GENERATION!

15 Godina Rada

ESCALATOR se oslanja na zastupanje proizvođača PRAMAC ltalija, svetski lider u proizvodnji široke game agregata. Sa vama smo kada god vam je potrebna energija.

Lider u Regionu

Stalno usavršavanje stručnog kadra, opremljenost rezervnim delovima, veoma čvrsta veza sa firmama koje zastupamo i njihova podrška nas izdvaja na sam vrh.

Vrhunski Kvalitet

Veliko tehnološko iskustvo i vertikalno integrisan proizvodni proces osigurava da su svi proizvodi konstruisani i isporučeni sa vrhunskim kvalitetom i performansama.

Siguran Partner

Bavimo se konsaltingom, projektovanjem, uvozom, nabavkom, ugradnjom, održavanjem i remontovanjem industrijskih i portabilnih benzinskih i dizel agregata.

[layerslider_vc id=“2″]

Ko je PRAMAC?

PRAMAC konstruiše, proizvodi i ugrađuje kompletnu liniju prenosnih i stacionarnih agregata od 1 do 3360 kVA kao standardne proizvode, a takođe i rešenja speajalno adaptirana za svaki specifični zahtev.

Ko je ESCALATOR?

Lider u regionu, tehnološko iskustvo i vrhunski kvalitet. Sve ovo čini ESCALATOR pouzdanim partnerom na koga kupci mogu sa sigurnošću da se oslone prilikom izbora, isporuke, ugradnje i održavanja opreme.